Sunday, October 31, 2010

Final Exam..

Assalamualaikum W.B.T…

Arinie cukup 5 ari saya duk kat umah.

Cuti saya tinggal 9 ari saja lagi..

errr, sungguh bosan duk umah tanpa ada buat keja pape..

kawan2 saya kat IPG ngah bersungguh2 baca buku & main muka buku untuk final..hehe ‘gurau2 je’..

saya nak study gak…

saya nak amek final ngan diaorang gak…

tapi apekan daya exam saya ditangguh..

2 la pasal..saya suruh gatal2 nak pi tangguh exam 2….

Err… terpaksa buat k..

Takut nanti ape2 jadi kan..

Nak study tapi buku xbawak balik..

2 la sapa suruh malas bawak balik buku..

Waaa….ape yang perlu saya buat..

Nanti amek exam sorang..

Study sorang2..

Mama, nak balik ipoh boleh x…

Xyah nak ngada2x…sakit xsembuh ag nak balik da…

Ok..redha je la…

Biar la amek sorang2 pun asalkan lepas ngan jayanya..sem nie kena lebih baik dari sebelum nie..

Pape pun selamat berjaya buat kawan-kawan. Buat yang terbaik tau.. study elok2, baca soalan betul2 sebelum jawab 2. Baca doa dulu, baca bismillah & jawab. Lau xleh jawab, tinggal dulu pastu jawab soalan lain.. ala kejap je exam 2.. 1 jam lebih je.. haha.. saya pun bedebar nak tunggu 1 jam lebih tu.. ape2 pun wish u all the best my dear friends.. (^_^*)

kawan2 jom study.....^_^

3 comments:

☆゚ Cik Olive ☆ said...

ish2..muka buku hanya selingan..
^_________^

NurIkin(",) said...

hahaha...bnyk songeh mimi nih, cuti best pe....g main2 ke, jln2 ke..haha, doakan kejayaan kami di sini :) hehehe

Nur Shamimi Binti Jamudin said...

cik olive ---> hehe... hanya selingan...tanpa selingan 2 xleh stdy..kita serupa...(^_^*).. gud luck ye..

ikin ---> hehe...cuti boring la kin... xleh g mana, keta mama xbg bawak ag... ape2 pun gud luck untuk semua..mimi doakan semoga semua berjaya..(^_^*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...