Wednesday, November 3, 2010

Istimewa Buat....


Assalamualaikum W.B.T

Post sebelum nie suda saya beritahukan..

Arinie 3 November 2010 tarikh yang penting dalam diri saya..

post kali nie ditujukan khas buat kawan baik saya…

"Allah selamatkan kamu..

Allah selamatkan kamu..

Allah selamatkan Juwita Jusoh..

Allah selamatkan kamu…"

Ok, cik Nor Juwita binti Jusoh..

Arinie cukup umo awak 20 tahun.. tua da 2..hihi

Awak tahu x da 7 tahun kita kawan…

Dalam tempoh 7 tahun 2 banyak giler kenangan antara kita kan..

Kalau boleh saya nak kawan ngan awak sampai bila2..

Nanti bila tua, boleh ar saya g minum kopi kat umah awak..

G sembang2… haha…

Da terlalu fikir ke hadapan..(^_^)

Awak ingat x bila last kita sambut besday awak..

Last kita sambut sekali masa kita form 5…

Masa 2 kita ngah blaja dalam bilik tayangan..

Blaja subjek Math ngan Cikgu Nik Kamaruzzaman..

Cikgu punya la bersungguh2 ngaja, tapi kita kat belakang sibuk duk balas msg yang awak dapat..

Nakal sungguh kita, bawak HP g skolah…

Da la pengawas.. 2 la dapat gelaran “Pengawas paling nakal”..!!

Err.. tolong jangan tiru sikap di atas… terima kasih..(^_^)

Tapi nasib baik SPM subjek Math kita semua lulus..

Lau x susah gak kan…

Cikgu maaf ye sebab asyik main je time skolah dulu..huhu

Haa, lepas abis sekolah, kita g makan kat kedai Mok Su..

Kita makan mee sup kan..

Kalau time duit belanja ada lebih kita tempah yang spesel sikit..

Bila time lepak macam 2, mesti balik petang ar..

Sampai mama kita, mak awak membebel..

Tapi kita degil, esok 2 buat ag…haha

Tapiii tu semua kisah 3 tahun yang lepas..

Lepas habis SPM, kita g blaja..

Terpisah jauh2…

Time 2 awak kat Kuala Besut, saya kat Dungun..

Tiba je 3 November, msg je yang dapat anta..

Yela dulu mane kenal ag FB, Blog & semua2..

Pastu sekarang awak tinggalkan saya jauhhh lak..

Saya kat Ipoh, awak lak kat Sabah…

Kalau awak balik pun, kadang2 cuti kita x sama..

Tu pun time raya je leh jumpa..

Tapi nasib baik sekarang FB ada, HP ada, Blog ada…

2 je cara boleh menghubungkan kita kan..

Saya rindu kenangan kita dulu2..

Geng kita 6 orang... hihi..

Macam mane agaknya yang lain2 ea..

Rindu kat korang..(^_^*)

Err, da ar…nanti tulis panjang2 nangis lak..hihi..

Cik Juwita, semalam awak mintak adiah ea, lau nak adiah silalah pulang ke Besut dengan segera.. saya rindu sangat kat awak.. banyak benda yang nak cita kat awak.. hihi..

Cik Juwita.. Selamat Hari Lahir yang ke 20.. Semoga awak dipanjangkan umo, dimurahkan rezeki, hepi selalu & semoga diberkati ALLAH S.W.T serta berjaya dalam semua bidang yang awak ceburi..dan yang paling penting, terima kasih banyak2 sebab selalu ada di sisi saya saat saya susah senang, sedih, bahagia & so on.. (^_^)

Saya sayang awak…




gamba yang last sekali kita amek..
time raya baru2 nie...
awak da makin comel...
T__________T

Sekian, terima kasih.. (^_^*)

Tarikh penting seterusnya --> 9 November 2010...
Pulang ke Ipoh..(^_^)

~Mimi~

2 comments:

yen_eta said...

thanks mimi..mimi dah buat eta ngis dah..xsuka...syng mimi sangt2....ingat lagi erk time nakal2 kita 2 erk..tapi selmt juga berjaya kita dlm math masa 2..okey eta nak hadiah y gempak k...heheh..tnggu eta 29 hari bulan 12 k..eta sampai sana..mimi pun sama comel jga...

Nur Shamimi Binti Jamudin said...

welcome....mimi pun syg sgt kat eta...uitt, kenangan 2..sayang nak lupakan mcm 2 saje...akan ku abadikan segala memori...hihi...orite, nntikan adiah gempak 2 ea...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...