Saturday, January 22, 2011

Hujung Minggu

Assalamualaikum WBT…

Hujung minggu terakhir di Ipoh.. kan minggu depan da cuti so hujung minggu nie last la kat Ipoh.. hujung minggu, minggu depan ada kat umah da.. *korang pening ngan ayat nie, harap maaf ye..saya pun pening gak…*hehe

Tengok tajuk kat atas.. semuanya pasal hujung minggu.. Err, cite hujung minggu pun nak cite ke.. *tetttt biar ar, nak cite gak*

Semuanya dirancang petang semalam, mase ngah main badminton & basketball kat depan blok J & K.. planningnya nak g jogging kat Pulako pagi nie tapi Kak Eja ajak g Padang Polo..

Waaa,,, Padang polo *bace dengan nada orang excited & orang yang xpernah g sana*.. Haa, nak cakap saya & kawan2 nie jakun ke ape ke cakap la.. sebab memang nie pertama kali kami ke sana.. selama nie x ada orang nak bawakkan..hehe…

Muke2 excited tu memang jelas ar terpancar..muka x sabar2 pun ada gak.. Pagi tadi kul 7 lebih gerak g sana.. Teruja tu memang la, sampai2 terus join senamrobik kat sana.. Best wooo, lagi best tido kat bilik..hehe…

Lepas habis senamrobik tu, Kak Ba & Sue main badminton, saya, Anith & Kak Eja pusing satu taman tu.. Syok sangat sebab dapat tengok orang ramai mencergaskan badan, main-main.. Fuhh best ar. X rugi ar kerajaan negeri peruntukkan untuk Padang tu sebab ianya digunakan sebaik mungkin…

Lepas da pusing satu tu, main kejap & kiteorang pun balik.. Dalam perjalanan balik tadi sempat g makan untuk mengisi perut.. ape2 pun pagi tadi memang best.. Matlamat tercapai & ukhuwah terjalin..

Terima Kasih Kak Eja sayang sebab bawak kiteorang g jalan-jalan..

(^______^*)




kami yang pertama kali ke sana...haha


muke yang paling 'matang' tu adalah kak eja...
hehe


main badminton..


suasana di sana...

**********

Ceritera hujung minggu tak tamat di Padang Polo sahaja, pas balik dari padang terus ke Pulako sebab ada latihan untuk Madah Siswa yang akan diadakan x lama lagi..

Tunggu diaorang datang, bagi penerangan, buat lakonan.. lakonan yang mulanya di buat di Pulako terpaksa berpindah ‘set’ ke Blok Siantan atas sebab-sebab tertentu…

Walaupun terpaksa mengulangi lakonan2 itu, tapi kalian memang best ar..

Kerjasama yang diberikan memang terbaik ar.. semua enjoy je..

Berlakon, berlakon, berlakon.. cut, cut, cut.. waa semua best.. suara sampai x ada sebab bagi arahan.. Habis latihan tepat jam 1 tengahari.

Haa, lau sape2 yang tahu pasal Madah Siswa yang bakal dipentaskan oleh ahli J2 jangan lupe datang surau 25.1.2011 nanti… saksikan persembahan kami ye..

*************

Balik untuk solat zohor & rehat…

Petangnya lepas asar kuar g Giant sebab nak beli barang2 keperluan..

Ambik duit, beli barang & yang penting makan.. muke semua tahan lapar dari pagi..

Yela pulus xada jadinya skali sehari je yang makan.. sob..sob..sob… *rindu masakan mama*..

Tapi ape2 pun ais krim dapat dimakan..kongsi duit RM1 sorang..hehe

***********

Malamnya sambung balik latihan…

Latihan pagi tadi terpaksa disambung semula sebab ada beberapa babak yang terpaksa dilakonkan pada waktu malam..

Muka sorang2 da tahap letih da..

Tapi ape2 pun kerjasama korang memang baik ar..

Semua berjalan lancar.. Alhamdulillah..

(^____^*)

********

Fuhh, itulah program dari pagi hingga malam di hujung minggu terakhir di Ipoh..

Esok masa yang ada diperuntukkan untuk menyiapkan segala jenis perbentangan…

Kerja rumah pun perlu disiapkan ye..

Ok lah, sampai di sini sahaja cite hujung minggu saya…

(T_________T)

notakaki :: sukanya bila dia ceria...hehe..(^____^*)

3 comments:

☆゚ Cik Rabbit ☆ said...

waaaa !! jelesnya ucu..
xajak pun ucu ;(
nak pi gak !!

Nur Shamimi Jamudin said...

hehe...
sowi...xsempat ajak sape2 pun...
plan last minit...
nnti kita g ramai2 ea...hihi
(^___^*)

Anonymous said...

Ini masalah saya benar-benar dipecahkan, terima kasih!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...