Tuesday, December 28, 2010

Hadiah Akhir Tahun...:)

Assalamualaikum WBT

Alhamdulillah hari nie sempat g melawat blog2 kawan, cayalah blog korang memang menarik + cun + lawa + cute & so on..

Haa, sorilah kadang2 saya g blogwalk tapi xtinggalkan jejak.. Haa, kadang2 saje xmau tinggalkan jejak *pemalu kot*...haha...

Ok, berbalik pada tajuk entry kat atas tu, masa blogwalk tadi bukak page "Cik Arifa Roslan".. haa, dia bagi HADIAH a.k.a award pada semua follower dia..

Kadang2 keliru gak, tanye balik ‘eh aku da follow belum ea blog dia nie’..hehe. so nakkan kepastian maka cari la kat senarai follower dia, ok gambar saya ada k..haha.. jadi bolehlah kan amek hadiah nie..

Taraaanggg nie la ‘Hadiah Akhir Tahun’




Opppss, sebelum tu ada syarat2 nya k…

Jom intai ape syarat dia..

Syarat pertama – wajib follow blog Cik Arifa

Ok I’m done!

Syarat kedua – buat 1 entry tentabg award nie, sertakan award & linkkan ke blog tersebut

Yes, I’m done!

Syarat ketiga – Jawab soalan2 kat bawah nie.. :-

a) Nama penuh dalam Ic/surat beranak

Nur Shamimi binti Jamudin

b) Letak sekeping gambar kegemaran anda



suke sangat gamba nie...saya sayang keluarga saya..(^__*)

c) Buat satu perenggan, mengapa anda berblogging

Saya suke berblogging sebab suke menulis, tapi xsuke menulis kat kertas @ buku sebab tulisan buruk, hehe. Suke melahirkan ape yang dirasa, ape yang dipelajari dari orang sekeliling, boleh tambah kenalan, boleh timba ilmu & entah la..suke kot..

d) Mengapa anda follow blog pemberi award

Follow blog beliau kerana blog yang amat menarik, simple tapi penyampaian tu sampai kepada pembaca! Taniah keep blogging..(^____^*)

e) Pendapat anda tentang blog Cik Arifa

Simple + cun + menarik + tertarik = da dombb ar..!!

f) Wajib tag 10 rakan anda

10 orang, errr..nak bagi kat semua boleh x…

Sape yang bertuah akan dapat nanti ye..(^__^*)

Akhir kata, trimasss buat CIK ARIFA ROSLAN atas pemberian hadiah akhir tahun nie.. semoga anda terus berblogging & nice to meet u in blog world..(^___^*)

notakaki :: trimass buat semua, kadang2 dapat award mcm nie boleh menaikkan semangat untuk terus berblog.. InsyaAllah my follower also will get it 'soon'..(^__^)

1 comment:

♥ARIFA♥ said...

waaah . terima kasih sudi ambik ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...